főoldal Főoldal Kapcsolat Kapcsolat Gyakran ismételt kérdésekGYIK

El tudja képzelni, hogy telefonos vagy személyes megkeresés helyett, e-mail formájában több árajánlatot kérjenek Öntől az érdeklődők?

Mennyi bevételt jelentene Önnek havi 2 új megrendelés? És 10?
Legyen Ön is a partnerünk!


A videó elindításához kattintson a "play" gombra. Teljes képernyő váltásra a vimeo felirat melletti (bal oldalon - négy sarok felé mutató nyíl) ikonnal érheti el.

Mit kap Ön a mi szolgáltatásunkkal?

 • Konkrét ügyfeleket, akik előre meghatározzák az igényeiket. Mindezt az Online Irodán keresztül közvetítjük majd. Az Online Iroda megnyitása díjmentes!
 • Ingyenes megjelenést a megszervezem.hu oldalon, bemutatkozóval, elérhetőséggel, képekkel, térképpel.
 • További 20-30 tematikus oldalon való megjelenést.
 • Folyamatos vevőszerző tanácsokat, tippeket, és lehetőségeket, hogy minél több ügyfele legyen.
 • Kiállításokon, vásárokon való megjelenést.

 • Hogyan tudja mindezt megkapni?

  Nagyon egyszerűen! Küldje el csatlakozási adatait, mi megnyitjuk az Online Irodáját, majd töltse fel a bemutatkozó adatlapját.
  Innentől kezdve folyamatosan küldjük a potenciális ügyfeleket.

  Szolgáltatásunkkal a két ügyfélszerzési lehetőséget ötvöztük, azaz:
  Csak olyan ügyfeleket közvetítünk, akinek már konkrét igénye van az Ön szolgáltatásával kapcsolatban (mint egy rendezvényszervező).
  Minden ügyfelet átadunk Önnek, nem válogatjuk ki őket (mint egy hirdetésszervező).

  Mennyit kérünk ezért az újfajta szolgáltatásért?
  Bevezetés szakaszban vagyunk, ezért most kötelezettségek nélkül próbálja ki a forradalmian új ügyfélszerző szolgáltatásunkat. Jelenleg ingyenes, természetesen az Online Iroda megnyitása és a bemutatkozója is ingyenesen meg fog maradni! Nem fog csalódni! Ha mégis úgy érzi, nem tudunk új ügyfeleket adni Önnek, akkor csak kérje az Online Iroda törlését.

  Na gondolkodjon sokat rajta, próbálja ki kockázat és kötelezettségek nélkül! 100 konkrét válogatott ajánlatkérő ügyfélből, mennyivel tudna megegyezni? Ha a 100-ból 2-3 üzlet is összejön, akkor már megéri belénk fektetni a bizalmat, de mi van, ha 10 is összejön, havonta...


  Kik vagyunk, és miért keresünk partnereket?

  Nem vagyunk hirdetésszervezők, és nem vagyunk rendezvényszervezők se!
  De a kettő kombinációjaként kidolgoztunk egy rendszert (Online Iroda), amely segítségével az érdeklődők a lehető legrövidebb idő alatt meg tudnak szólítani olyan szolgáltató cégeket, mint az Öné is, azaz amelyek esküvők, rendezvények, konferenciák kiszolgálásban, szervezésében, lebonyolításában tevékenykednek.
  Ezáltal Ön konkrét ügyfeleket kap tőlünk, akik már az elképzelt igényeikkel fogják felkeresni Önt!

  Kiknek a jelentkezését várjuk konkrétan?

  Elsősorban azokat a minőségi szolgáltató cégeket, vállalkozásokat akik esküvők, rendezvények, konferenciák kiszolgálásában tevékenykednek.

  Továbbá azokat akik erős e-mail használók, azaz hetente többször is használják az elektronikus levelezést, és nem idegenkednek az interneten (e-mail-en) keresztül érkező megkeresésektől.

  Mit várunk el a leendő partnereinktől?

  Csak egy dolgot, hogy használják a a leggyorsabb, leghatékonyabb kommunikációs eszközt, az e-mailt! Ha napi rendszerességgel használja az internetet, és a levelezését, akkor mindenképpen küldje el csatlakozási adatait, hogy mihamarabb megnyissuk az Online Irodát Önnek is!
  Nincs kockázata, mivel INGYENES!

     


  2008 június óta
  1377
  ajánlatkérést
  közvetítettünk
  partnereink részére!


  Impresszium    Adatvédelem    Online Iroda    Megszervezem blogja
  honlapkészítés, portálfejlesztés